Prylrea i våra butiker

Publicerad: Torsdag, 11 maj 2023, Skribent: Johannes

Vi fortsätter att vårstäda i våra butiker och denna gång är det massor av prylar som längta efter att få komma ut i sommarvärmen. Notera att denna rea endast äger rum i våra fysiska butiker.

Letar du efter en snygg tröja med mangatryck eller önskar du ett vackert och klurigt pussel? Då rekommenderar vi dig att besöka någon av våra tre butiker. Just nu har vi utförsäljning av prylar och erbjuder 50% rabatt på utvalda produkter. Eftersom detta är en lagerrensning finns de flesta produkter i ett fåtal exemplar – och det är först till kvarn som gäller.

Vilken typ av prylar kan du då förvänta dig på rean? Eftersom att det är en lagerrensing varierar utbudet kraftigt mellan våra butiker och det är svårt att komma med konkreta tips. Men chansen är stor att du hittar fina muggar med olika motiv, massor av saker från vår Harry Potter-avdelning, nyckelringar från vår Japan-avdelning och olika typer av t-shirts. I Göteborg och Malmö finns det även en hel del Mumin-produkter.

Denna prylrea gäller endast i våra tre fysiska butiker och tyvärr inte här på hemsidan och angiven rabatt (50%) dras av i kassan.

Välkommen till din närmaste butik!


Kommentarer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev