Provspela Star Wars The Clone Wars A Pandemic Game

Publicerad: Fredag, 14 oktober 2022, Skribent: Linda

 

Besök vår monter under Comic Con Stockholm (4-6 november) och provspela Star Wars: The Clone Wars!

Ska du besöka Comic Con Stockholm? Älskar du brädspel, eller vill du testa en ny hobby? Då rekommenderar vi dig att titta förbi vår mässmonter. Tillsammans med Asmodee Games arrangerar vi Board Gaming Zone – där du som besökare (under hela mässan) kan testa ett urval av de bästa spelen. Från färska nyheter till beprövade klassiker. Ett av spelet du kommer kunna testa är Star Wars: The Clone Wars.

Gör dig redo för ett rymdäventyr! Star Wars: The Clone Wars är ett samarbetsspel som använda den välkända och uppskattade spelmekaniken från Pandemic System. Förflytta dig från planet till planet och slåss mot stridsdroider, ta dig förbi blockader, slutför uppdrag och möt legendariska skurkar som ex. Count Dooku. Du och dina medspelare tar rollerna som legendariska jediriddare, var och en med sin egen unika egenskaper. Målet är nu att resa runt galaxen och slutföra olika uppdrag. Uppdragen äger rum på enskilda planeter och kräver en kombination av tärningskast och lagarbete för att slutföras. Så småningom står du öga mot öga med en ikonisk skurk som är unik för resp. scenario. Detta spel är gjort för 1-5 spelare och speltiden är ca. 60 minuter. Rekommenderas från 14 år.

OBS: Spelet släpps i början av november, men du kan förbeställa det redan nu!

Andra kommande spel vi planerar att visa upp på mässan är Splendor Duel, Exploding Kittens och Ticket to Ride San Fransisco!


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev