Picard!

Publicerad: Tisdag, 28 januari 2020, Skribent: Linda

Den senaste Star Trek-serien har just kommit och den här gången är det i ett lite annorlunda format. Picard är en webserie som visas direkt på CBS's hemsida, och första säsongen kommer att bestå av tio avsnitt. Patrick Stewart är tillbaka i sin paradroll som Jean-Luc Picard, kapten på USS Enterprise från Star Trek Next Generation.  Santiago Cabrera, Michelle Hurd, Evan Evagora, Alison Pill, Harry Treadaway och Isa Briones spelar de övriga huvudrollerna. Flera skådespelare från tidigare Star Trek-serier återvänder också till sina respektive rollfigurer, däribland Brent Spiner som Data, Jeri Ryan som Seven of Nine, Marina Sirtis som Deanna Troi och Jonathan Frakes som William Riker.

Serien utspelar sig arton år efter händelserna i Nemesis, där vi senast mötte Picard, och eftermälet från den filmen hemsöker fortfarande Picard. Han har gått i pension och dragit sig tillbaka till ett stilla liv på den franska landsbygden när händelser från det förflutna kommer ifatt honom. 

Serien har i skrivande stund 95% på Rotten Tomatoes och har tagits emot otroligt väl av fansen. En andra säsong är redan påskriven dessutom så det finns mycket att se fram emot!


Kommentarer

Nyhetsbrev