Nya restriktioner gäller från torsdag 23/12

Publicerad: Onsdag, 22 december 2021, Skribent: Gabi

Från och med i morgon, torsdag den 23:e december, omfattas även vi av myndigheternas smittförebyggande restriktioner, specifikt kravet på tio kvadratmeter per person för butiker.

Hur påverkar de nya restriktionerna dig som vill handla i Science fiction bokhandeln?
Det betyder att vi endast kan släppa in:
50 personer åt gången i Stockholmsbutiken, varav högst 23 får befinna sig på spel & mediaavdelningen.
50 personer åt gången i Göteborgsbutiken. 
19 personer åt gången i Malmöbutiken.

Det finns tyvärr stor risk för kö till våra butiker dagen innan julafton. Vi kommer därför ha en dörrvakt som släpper in och ut personer ur våra butiker. För att underlätta för alla, använd gärna funktionen Hämta i butik!

Torsdag 23/12 har vi öppet 10.00 – 20.00 och rekommenderar dig som behöver köpa julklappar att utnyttja hela dagen, det brukar vara som minst folk sista en-och-en-halv timmen innan stängning.

Hämta i butik
Missa inte möjligheten att reservera de saker du vill ha via sfbok.se för att sedan direkt kunna hämta dem när du får en bekräftelse att varorna plockats. Du som handlar hos oss i Göteborg, går till en egen dörr vid sidan av vår vanliga lokal, medan du i Stockholm och Malmö går till vanliga kassan.

Läser du detta på onsdag kväll, kan du redan nu lägga dina reservationer! Dina varor plockas då i morgon förmiddag och läggs undan hela torsdagen åt dig.

Hur gör jag om jag måste byta en vara?
Vi förlänger bytesrätten för att minska trängsel! Om du köpt dina julklappar under december, gäller extra lång bytesrätten till sista januari (även om det står till 9/1 på kvittot).

Vi vill att du i lugn och ro ska kunna byta eventuella felköp och dubbletter utan att behöva trängas, spara kvittot så kan du byta efter helgerna.


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev