My Hero Academia nyheter!

Publicerad: Onsdag, 7 juli 2021

My Hero Academia fortsätter sitt storslagna äventyr på bokhandeln och de som har längtat efter mangans fortsättning kommer bli nöjda; nu står det nämligen inte bara en, utan TVÅ volymer av den omåttligt populära mangan på vår nyhetshylla.

Shigaraki närmar sig sin ultimata form och United Hero Forces of Japan måste agera snabbt. Hotet är såpass stort att till och och med eleverna på UA måste ge sig in i striden, och Hawks fortsätter med sitt farliga dubbelspel. En grandios plan kläcks för att bräcka Paranormal Liberation Front en gång för alla, men kommer allt gå enligt planerna? I sann My Hero Academia-anda blir det storslagen action i både volym 27 och 28 med spänning och, för oss blödiga, en och annan tår.

Om man känner att man vill ha ännu mer My Hero Academia-äventyr i sitt liv (om än lite mer lågmäld sådan, och med lite mindre risk för skador) har vi dessutom fått in fina spelkort med motiv av karaktärerna på varje kort. För att inte tala om resten av vår MHA-Merch som du kan hitta här.


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev