May the 4th Be With You!

Publicerad: Onsdag, 4 maj 2022

I dag firar vi Star Wars! May the 4th är en högtid skapad av Star Wars-fans som såg den uppenbara likheten mellan ”fourth” och ”force”. Med åren har firandet nått vidare cirklar och idag uppmärksammas dagen av både kommersiella och ideella krafter.

HANDLA FÖR 400:- OCH FÅ EN BOK
Dagen till ära erbjuder vi alla kunder, i butikerna och näthandeln, en fin present. Handlar för minst 400:- kronor så får du gratis ett exemplar av Jeff Browns gulliga barnbok Jedi Academy. Är du näthandelskund skriver du ”May the Fourth” i kommentarsfältet för att få del av erbjudandet. Handlar du i butik behöver du bara säga till i kassan så får du en bok. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.

STAR WARS HELA DAGEN PÅ CAFÉ SIRIUS
På Café Sirius i Göteborgsbutikenfår vi klockan 16:00 besök av medlemmar ut den svenska falangen av 501st Legion (Swedish Garrison). Klockan 18:30-20.00 håller vår quiz-master Robert i ett stort Star Wars-guiz där du och dina vänner ges möjlighet att testa era Star Wars-kunskaper.

TÄVLA OCH VINN PÅ FACEBOOK
På Facebook ordnar vi dessutom en tävling där du kan vinna fina priser. Om du fick leva som en Star Wars-karaktär för en dag, vem skulle du välja och varför? Svara i kommentarsfältet på Facebook för att delta.  Klicka här för att komma till tävlingen!

ALLT STAR WARS HITTAR DU HÄR!


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev