Mangatorsdag!

Publicerad: Torsdag, 22 augusti 2019, Skribent: Linda

Idag har vi fått in nya delar i flera av våra största mangaserier! Piratmangan One Piece är uppe i hela 91 böcker vid det här laget och fortsätter vara en av våra bästsäljare, utan några tecken på att tappa fart i äventyret. På väg mot sitt mål att bli piratkung har Luffy och Stråhattarna anlänt till Nya Världen, och den andra halvan av Storleden har faror de inte ens kunnat föreställa sig! Nu utmanar de Kejsarstjärnorna, de fyra mäktigaste piraterna i världen.

One Punch man är "bara" uppe i sjutton delar än så länge. Den hadlar om Saitama, som ser helt normal ut och är helt abnorm. Han är, utseendet till trots, en superhjälte som letar efter värdiga motståndare. Hans problem är nämligen att han slår ut alla han möter med ett enda slag.

My Hero Academia handlar om Izuku Midoriya so i en värld där 80% av befolkningen har superkrafter föddes utan. Men en dag möter han den främste hjälten i världen, blir hans arvtagare, och kan uppfylla sin dröm att gå i hjälteskolan! Nu har del 20 kommit! Den har även fått en uppföljare som vi just fått in första delen av, med vansinnigt roliga varianter på handlingen och figurerna från originalmangan.
   Följ med Midoriya, All Might, och alla de hoppfulla hjälteaspiranter när de möter de mest välkända skurkarna i denna vanvördiga version! Här får vi veta vad som "egentligen" hände under några av de viktigaste vändpunkterna i serien och vad de olika karaktärerna tänkt om vad som händer runt omkring dem. Och naturligtvis börjar det med "sanningen" bakom hur Midoriya mötte All Might och fick sina superkrafter!

En hyfsat ny, men superfin, manga är Witch Hat Atelier om den unga lantsömmerskan Coco som lever i en fantastisk värld full av magi måste gå i tjänst som häxlärling då ett magiskt experiment leder till en katastrof. 

 


Kommentarer

Nyhetsbrev