Manga för nybörjare, skolstart och Shazam!

Publicerad: Måndag, 12 augusti 2019, Skribent: Petter

Sommaren börjar lida mot sitt slut och det är dags att ge sig tillbaka till jobbet eller skolbänken. Vid den här tiden på året är det lätt hänt att en glömmer bort att läsa för nöjes skull. Vi vill därför hjälpa till att hålla läsglädjeglöden vid liv. Varför inte ta tillfället i akt och ge sig in i mangans fantastiska och mångfacetterade värld? För den som inte läst manga innan kan det säkert känns lite svindlande och knepigt att ens bestämma sig var en ska börja.  Men misströsta icke! Den finns (MINST) en manga för varje smak. Sugen på lite dystopisk sci-fi? Varför inte testa klassikern Battle Angel Alita? Humoristisk superhjälteaction? Spårade One Punch Man är fantastisk. Ute efter något mer lågmält? Fina historiska dramat In This Corner Of The World rekommenderas varmt. Du hittar dessa och en uppsjö av andra favorittitlar under vår kampanj Manga för nybörjare

För er som studerar är det hög tid att börja preppa för höstterminen. Något som har en tendens att kännas tungt och kanske lite ångestladdat för många. För att motverka detta kan det vara bra att unna sig lite extra fina block och pennor.  I våra butiker har vi därför samlat allt som hör skolstarten till, så kom förbi, botanisera och sätt lite färg på skolvardagen!

På nyhetsfronten vill vi passa på att tipsa om Shazam! som dagen till ära släpps på blu-ray och dvd. Filmen är regisserad av svenske David F Sandberg och handlar om tonåringen Billy Batson som blir utvald av trollkarlen Shazam att få superhjältekrafter. Till skillnad från många andra superhjältefilmer är Shazam en film med mycket hjärta och humor. Klart något för oss som kanske känner av en släng av superhjälteutmattning.


Kommentarer

Nyhetsbrev