Lars Wilderäng signerar Kungshjärta

Publicerad: Tisdag, 5 juli 2022, Skribent: Johannes

I slutet av juli släpps Lars Wilderängs nya roman Kungshjärta. Detta uppmärksammar vi med boksignering i både Stockholm (den 20 juli) och Göteborg (22 juli).

Har du inte möjlighet att delta dessa datum? Inga problem! Förhandsboka ditt signerade exemplar redan idag (klicka HÄR) och få din bok levererad med post alt. hämta den när DU har möjlighet. Förhandsbokning av signerade exemplar erbjuds vid leverans med post och/eller vid upphämtning i Stockholmsbutiken alt. Göteborgsbutiken.

Lars Wilderäng debuterade som romanförfattare 2011 med technothrillern Midvintermörker. Under åren har Wilderäng givit oss bokserier som Stjärnklart och Höstserien. Vi har även fått fristående titlar som Fallet och Redovisningsavdelning Marviken.

2021 publicerade han den tvättäkta spiontrillern Drönarhjärta, där läsaren fick stifta bekantskap med den svenska underrättelsetjänsten och den hemliga agenten Hanna Hjerta. Titeln mottog snabbt god kritik och efterfrågan på en uppföljare har varit stor. Och snart är väntan över. Näst sista veckan i juli släpps nämligen Kungshjärta. En fristående och nervkittlande uppföljare där vi återigen får följa med Hanna Hjerta på uppdrag i Sveriges hemliga regi. Vi uppmärksammar detta boksläpp genom att välkomna Lars till signering i Stockholmsbutiken 20 juli och Göteborgsbutiken två dagar senare. Datum och tider nedan:

STOCKHOLM
Datum: Onsdag den 20 juli
Tid: 17.00-17.45
Adress: Västerlånggatan 48

GÖTEBORG
Datum: Fredag 22 juli
Tid: 17.00-17.45
Adress: Kungsgatan 19

Om du ej har möjlighet att närvara under någon av dessa två evenemang kan du (redan nu!) förhandsboka ett signerat exemplar av Kungshjärta genom att tryck HÄR. Erbjudandet av signerat exemplar gäller vid leverans via post alt. men upphämtning i Stockholms- eller Göteborgsbutiken. Gäller EJ vid upphämtning/reservation i Malmöbutiken. Om du önskar ett exemplar utan signatur så kan du förhandsboka det HÄR.

OM KUNGSHJÄRTA
Under ett hemligt uppdrag i den militariserade ryska exklaven Kaliningrad vid Östersjöns ostkust försvinner en svensk agent spårlöst. Hanna Hjerta, som arbetar vid avdelningen för Särskilda omständigheter, skickas för att försöka hitta agenten. Alternativt sopa undan alla möjliga spår efter honom. Uppdraget verkar till en början enkelt, men när det förflutna ruvar på hämnd dras Hanna in i en konspiration och ett förräderi som hotar regionen på ett sätt ingen kunnat förutse. I denna fristående uppföljare bjuder Wilderäng ännu en gång på actionfylld läsning. Om du uppskattat hans tidigare romaner så kommer du ej bli besviken.


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev