Julhandla i tid & få rabatt - ange kod RYMDEN21

Publicerad: Måndag, 15 november 2021

Se till att tomten inte får tomt i säcken och julshoppa i tid! Vi erbjuder denna vecka 100 kr rabatt vid köp för minst 500 kr i vår näthandel för dig som anger koden RYMDEN21 i vår digitala kassa. Erbjudandet gäller från idag måndag 15 november till söndag 21 november.

Det finstilta: Rabattkoden gäller en gång per kund och endast för köp via näthandeln på sfbok.se, ej i fysisk butik. Den omfattar endast varor i lager, inte förhandsbokningar, restnoteringar eller presentkort.

Planera julshoppingen i tid – i år viktigare än någonsin

Sällan har det varit ett så spännande år för internationella transporter som 2021 – pandemi och lockdown, Ever Given som proppar igen Suez-kanalen, brist på lastbilschaufförer och nu senast inget papper i tryckerierna. Alla experter spår att det kommer bli rörigare när vi närmar oss jul, med risk för tomma hyllor i december.

Vi förbereder oss så gott vi kan genom att fylla våra lager, men det mest populära kan komma att ta slut hos våra leverantörer. Det finns också risk för problem med leverans via posten i december. Därför uppmanar vi er att köpa alla måste-ha saker så tidigt som möjligt, och bjussar på en liten rabatt denna vecka.

Var önskelistorna vaga i år? Läs då gärna våra artiklar med julklappstips för favoritnörden i ditt liv. Eller hör av dig om du har frågor! Vi tipsar gärna om brädspel till syrran, manga åt pappa och bästa böckerna för bokslukare med smak för fantastik. 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev