Japanska prylar!

Publicerad: Måndag, 8 april 2019, Skribent: David

En ny stor leverans från Japan har anlänt under förra veckan, och mängder med fina böcker och prylar har packats upp och prismärkt. Tv-spelserien Atelier har 20-årsjubileum och firar med en finfin konstbok med titeln Atelier 20th Anniversary Official Visual Collection. Första spelet släpptes i Japan till både PlayStation, Dreamcast, PC, Saturn och PlayStation 2 men fick ingen stor spridning utanför landet, men senaste spelet Atelier Lulua: The Scion of Arland släpps nu om någon månad här i Europa till både PlayStation 4, PC och Switch.

Tokyo Ghoul är fortfarande väldigt populär, och konstboken Tokyo Ghoul [zakki: re] passar väl in i vårt övriga Tokyo ghoul-sortiment. Det är en manga och anime med flera spin off-serier som handlar om likätare med superkrafter på Tokyos bakgator och deras kamp både internt och mot att avslöjas.

Spider-Man är inte bara populär i USA utan också i Japan, vilket förklarar alla söta små Spindelmannen-prylar vi kan få tag på därifrån. Nu senast Spider-Man Purapura Swing Mascot att hänga i nyckelknippan eller mobiltelefonen. Bedårande söta.

Roligast kanske ändå de tygklädda Super Mario-blocken är som både är prydnader och behållare i ett. De finns antingen som enskilt frågeteckenblock eller som en radda med tegelblock. Fantastiska i all sin enkelthet, och ett bra sätt för Super Mario-älskare att få in lite Mario-kärlek i hemmet . 

 Kommentarer

Vill du skriva en kommentar? I så fall måste du logga in.