Idag släpps Sylvanas!

Publicerad: Tisdag, 29 mars 2022, Skribent: Annie

Nu har äntligen nästa del i serien med böcker som fördjupar karaktärerna från World of Warcraft kommit ut. Den här gången ligger fokus på den beryktade och komplicerade Sylvanas Windrunner. För vissa är Sylvanas Windrunner en hjälte - för andra en skurk. Men oavsett motiven till hennes handlande har hennes önskan att hålla sitt öde i egna händer varit en starkt drivkraft. Hon har aldrig förut varit så nära att uppnå sitt slutgiltiga mål. Med the Jailer vid sin sida ska hon slutligen befria Azeroth. Men för att kunna göra det måste fången Anduin Wrynn visa sig lojal. 

Inför Anduin Wrynn tvingas Sylvanas reflektera över sina val. Äntligen får fansen berättelsen som spelen inte gjorde rättvisa. Hela vägen från hennes avhopp från Windrunner-familjen, till hennes avancemang inom Hordens ranker, till hennes död där Arthas slet ut hennes själ. Men berättelsen tar inte slut efter hennes död. Hon tar sig tillbaka till livet med ett nytt syfte, men ställs återigen inför dilemman när hon förstår vad som väntar bortom dödens slöja. Sylvanas ställs inför ett val som kommer definiera allt hon är och står för.

Sylvanas fans har ropat efter en berättelse som gör hennes karaktär rättvisa. För många fans var Battle of Azeroth-expansionen det första steget i Sylvanas förfall och Shadowlands lyckades inte rädda hennes allt sämre skrivna karaktär. Huruvida boken slutligen kommer ge henne den rättvisa hon förtjänar får tiden avgöra, men en sak är säker - om någon kan rädda det som Blizzard ställde till är det den fantastiska Christie Golden. 


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev