Hobbit Day

Publicerad: Torsdag, 23 september 2021, Skribent: Linda

Igår onsdag 22 september firades Hobbit Day, eller Hobbitdagen på svenska. Dagen har valts eftersom det är Bilbo och Frodos gemensamma födelsedag, och som är brukligt bland hobbitar är varje anledning att fira och ha kalas en bra anledning! Hobbitfiranden kan givetvis se ut på många olika sätt, kanske lite gemensam högläsning ab The Hobbit i familjen? Ett stort kalas under ett kalasträd?

Med The Tolkien Cookbook kan du hitta recept för alla festliga (och för all del mindre festliga) tillfällen, med väldigt hög trivselfaktor. Kanske lite snacks till en helkväll med alla Peter Jacksons filmer. Eller ok, om man kör hela boxen är det en helhelg sanarae än en kväll. 

Det kan även vara dags att läsa på lite om Hobbitsarnas liv och traditioner, och David Days böcker är den klassiska inkörsporten till hårdare Hobbitkunskap. Och om läsa känns för ansträngande (det ska vara gemytligt och nästan helt utan ansträngning att fira Hobbitar) så kan man roa sig med att färlägga Hobbitar i The Hobbit Movie Colouring Book

Och glöm inte att alla månader på året har oändligt många dagar att fira, för den festhågna!


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev