Handla dagtid och få dubbla stämplar fram till torsdag

Publicerad: Måndag, 13 december 2021

Köp dina julklappar denna vecka må-tors kl. 10.00-16.00 i valfri butik, och få DUBBLA STÄMPLAR i ditt rabattkort!

Vi närmar oss julen med stormsteg och det börjar bli trångt i våra butiker på helgerna. Men på vardagarna är det fortfarande relativt luftigt. Det innebär att vi och ni lättare kan följa myndigheternas nya råd, plus att vår personal har bättre möjlighet att hjälpa till med tips och förslag.

Därför vill vi denna vecka belöna alla som kommer in och handlar när det är minst folk i våra butiker. genom att dubbla antalet stämplar i våra stammis-kort! Erbjudandet gäller för som handlar i butik måndag den 13:e december till torsdag den 16:e december, mellan kl. 10.00 – 16.00.

Handlar du för 200 kr, får du i vanliga fall en stämpel. Under dessa tider får du nu 2 stämplar, och handlar du för 400 kr, för du 4 stämplar! ”Stämpelstegen” ökar som vanligt vid varje tvåhundring, men ger dubbelt antal.

När du samlat tio stämplar (i ett, eller flera, kort – så säg till om du glömt hemma), löser du vid nästa köp in kortet mot 100 kr rabatt. Inlösning kan du göra innan jul, efter jul, ja, närsomhelst inom ett år från att kortet påbörjats.

Dessa stämplar får du vid alla köp i butikskassorna som är på 200 kr eller mer, inklusive på inkomna prenumerationer och restnoteringar!

Och för er som inte hinner komma in så tidigt, vill vi också påminna om att vi har utökade öppettider i december. Vi börjar tidigare och stänger senare denna helg i alla butiker, och nästa vecka kör vi även extra kvällsöppet så du inte behöver trängas.  


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev