Förboka och få signerat

Publicerad: Tisdag, 6 juli 2021

Förboka & få signerat!

Drönarhjärta av Lars Wilderäng släpps den 19 augusti och om du förbokar via vår näthandel eller för upphämtning i Stockholmsbutiken, får du ett signerat exemplar! Senast den 15:e augusti behöver vi din förbokning för att kunna ordna detta.

Denna nya thriller/spionroman hämtar inspiration från Transportstyrelsens IT-läcka 2016 och låter oss möta Hanna Hjerta vid specialförbandsystemets sektion för operativ teknik. I Drönarhjärta skickas hon till Gotland för att utreda händelserna kring läckan och hamnar mitt i en storpolitisk konflikt med de högsta insatserna.

(Vi hoppas såklart också att kunna bjuda in Lars till våra butiker, men avvaktar med att boka något tills vi vet hur restriktionerna ser ut i augusti.)

Junkwraith av Ellinor Richey är något så ovanligt som ett svenskt debutseriealbum från USA, utgivet på Top Shelf Comix. Vi har ordnat så att alla exemplar som förbokas senast den 12:e september, för både näthandel och alla butiker, kommer signeras av Ellinor. Albumet släpps framåt oktober!

Fantasyserien Junkwraith handlar om vad som sker när föremål vi älskar förvandlas till skräp. För skridskoåkande underbarnet Florence Sato blir trycket en dag för mycket, och hon hivar sina skridskor. Då skapas en ”skräpgast” ett skräckingjagande spöke som vill hämnas för att den övergivits. Den anfaller hennes minnen och för att inte helt glömma vem hon är, måste Florence färdas långt in i Ödemarkerna för att lägga till vila monstret hon skapat, och kanske hitta vem hon själv vill bli.


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev