D&D och dess miniatyrer växer!

Publicerad: Fredag, 30 augusti 2019, Skribent: Monster

D&D och dess miniatyrer växer!

 

I veckan har det flyttats om bland rollspelen i Stockholmsbutiken. Det innebär en hel vägg fylld med allt för Dungeons and Dragons 5th ed, och börjar komma upp i Göteborgsbutikens volymer. I och med detta finns det nu plats med ännu mer Dungeon and Dragons-miniatyrer.  Alla dessa finns nu även här på hemsidan!

Dessa ready to paint modeller som representerar spelarnas karaktärer eller det motstånd de möter i de mörkaste skogarna utanför Neverwinter. Dessa modeller kommer färdigsprayade med en vit basfärg som passar som utgångspunkt oavsett vilken väg man vill ta med målandet. 

Det har kommit in massa nytt, bland annat de spelbara Planetouched, Aasimar Fighter, Teifling Rogue eller en Fire Genasi Wizard.
Eller för spelledaren, den alltid lika populära Rust Monster, Eberrons egna steampunkdrake, Clockwork Dragon eller varför inte en haj?! Den är superfin!

Om man använder dem omålade som de kommer eller om man vill ha nöjet med att måla dem för att kunna skrämma sina spelare med deras första drakmöte, är helt upp till var och en. Men det man inte kan neka är att kunna ha modeller som representerar en bard, ranger eller barbar på spelbrädet har blivit en fantastisk del av Dungeons and Dragons-upplevelsen.


Kommentarer

Nyhetsbrev