Creepypasta

Publicerad: Torsdag, 30 januari 2020, Skribent: Linda

I dag fredag 31 januari får vi besök av journalisten och författaren Jack Werner i vår butik i Stockholm. Jack är känd för Viralgranskaren, och för sin podcast Creepypodden, som först kom som bok, Creepypasta - Spökhistorier från internet. Boken kom ut 2014. Året därpå blev den en podd. Nu är Creepypodden en av Sveriges absolut största, men boken har i åratal varit slutsåld och omöjlig att få tag i. Tills nu. Äntligen kommer den unika nätskräckantologin Creepypasta - spökhistorier från internet ut i en omarbetad nyutgåva.
   Några år efter millennieskiftet började olika spökhistorier dyka upp på forum och bloggar, skärmdumpade skräckberättelser skrivna av okända och hemlighetsfulla användare, kusliga upplevelser från en generation med internet som både vardagsrum och bakgård. I
   Creepypasta - spökhistorier från internet samlade och analyserade journalisten Jack Werner ett urval av de bästa och mest skrämmande berättelserna. Boken hittade en hängiven publik. I denna nyutgåva har Werner omarbetat och uppdaterat sin bok, och kompletterat den med ett kapitel om Sveriges största skräckpodd.
   
   En perfekt bok för lyssnaren, läsaren eller vem som helst som dras till tillvarons mörkare hörn.


Kommentarer

Nyhetsbrev