Bästa presenten är ett presentkort!

Publicerad: Onsdag, 8 december 2021

Helt digitala & fysiska presentkort för online & offline

DIGITALA PRESENTKORT – Dessa är gåvobevis som du köper här på hemsidan och sedan inom några ögonblick får i din mailkorg, som funkar att handla från oss överallt. Vid butiksbesök kan mottagaren skriva ut koden eller bara hålla den redo i mobiltelefonen, och online fungerar det som en individuell rabattkod. Utmärkt julklapp eller födelsedagspresent i sista minuten!

FYSISKA PRESENTKORT – Fysiska kort som du köper i kassan i butiken eller beställer som andra näthandelsvaror via hemsidan, och får hem med posten. Gjorda i ett återvinningsbart pappmaterial, får de smidigt plats i din plånbok eller korthållare. De här korten handlar du med i butik eller online genom att skriva av siffrorna från baksidan.

Båda nya typer av presentkort gäller i tre år från säljdatum. Om du köper ett kort och blir osäker på hur mycket ett kort är laddad med, så kan du maila oss och fråga på post@sfbok.se

Vad händer med gamla presentkort?

Inte så mycket, faktiskt. Om du har kvar ett eller flera presentkort (de stora vikbara av papper), så fortsätter de som tidigare att gälla i tio år från säljdatum i våra butiker. Du kan lösa in dem i Stockholm, Göteborg och Malmö men inte via sfbok.se, eftersom de inte ingår i det nya systemet.


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev