Bästa presenten är ett presentkort!

Publicerad: Onsdag, 8 december 2021

Ni som är trogna besökare på sfbok.se eller i butikerna, har kanske märkt att vi under senaste året (med mycket möda och stort besvär…) bytt affärssystem, som tyvärr synts som en del konstigheter för er också. Men nu börjar belöningarna trilla in och en av dem är att vi äntligen har kunnat skapa ett presentkortssystem som omfattar både vår hemsida och våra butiker.

Helt digitala & fysiska presentkort för online & offline

DIGITALA PRESENTKORT – Dessa är gåvobevis som du köper här på hemsidan och sedan inom några ögonblick får i din mailkorg, som funkar att handla från oss överallt. Vid butiksbesök kan mottagaren skriva ut koden eller bara hålla den redo i mobiltelefonen, och online fungerar det som en individuell rabattkod. Utmärkt julklapp eller födelsedagspresent i sista minuten!

FYSISKA PRESENTKORT – Kreditkortsstora kort som du köper i kassan i butiken eller beställer som andra näthandelsvaror via hemsidan, och får hem med posten (så vill du ha de här till jul, måste du beställa senast 16 december!). Gjorda i ett återvinningsbart pappmaterial, får de smidigt plats i din plånbok eller korthållare. De här korten handlar du med i butik eller online genom att skriva av siffrorna från baksidan.

Båda nya typer av presentkort gäller i tre år från säljdatum. Om du köper ett kort och blir osäker på hur mycket ett kort är laddad med, så kan du maila oss och fråga på post@sfbok.se

Vad händer med gamla presentkort?

Inte så mycket, faktiskt. Om du har kvar ett eller flera presentkort (de stora vikbara av papper), så fortsätter de som tidigare att gälla i tio år från säljdatum i våra butiker. Du kan lösa in dem i Stockholm, Göteborg och Malmö men inte via sfbok.se, eftersom de inte ingår i det nya systemet.


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev