Årets adventskalendrar är här

Publicerad: Måndag, 17 oktober 2022, Skribent: Linda

Vi är knappt inne i höstens vackraste tid men redan nu börjar vi planera för första advent och den mysiga nedräkningen mot julafton. En glöggdoftande leverans adventskalendrar har kommit in och det finns ju få saker som tar en tillbaka lika mycket till barndomen som känslan av att öppna en lucka per dag och förväntansfullt få upptäcka vad som finns där i!

För att skapa en känsla av Hogwarts i ditt liv finns det hela tre adventskalendrar att välja mellan. I den svenska varianten Harry Potter Magisk adventskalender finns fler än 40 små julgåvor i form av minnessaker från de välkända filmerna. Bakom luckorna i den här unika adventskalendern hittar du bland annat mini-anteckningsbok, dekorativa gem och klistermärken att sätta på mobiltelefonen till samlarkort över kända karaktärer och magiska elixir.

Hedwig Pop-up Advent Calendar har den hyllade pappersingenjören Matthew Reinhart skapat en pop-up kalender som blir en heö juldisplay när den är uppslagen. Hedwigs uggleform tronar över 25 fina julklappar. 

Tjugofem fina miniklappar hittar du även i adventskalendern med favoriterna från tv-serien Supernatural. En lagom ockult ton (ja, julen och det ockulta kan absolut gå lite hand i hand).

Vill du ha en med pyssel i rekommenderar vi Handbok för superhjältar, som skapar julstämning ända fram till jul! Här får du en kalender med barnens favorithjälte fylld med klistermärken, pysselböcker, pussel, pappfigurer och mycket mer.


Kommentarer

Prenumerera på våra nyhetsbrev