Är du en stammis?

Publicerad: Tisdag, 13 oktober 2020, Skribent: Gabi

Vill du vara med i en informationsfilm för att stötta lokala favoriter?

I samarbete med VISA har vi blivit tillfrågade om vi har stammisar som vill bli filmade i vår butik, där de med egna ord berättar om varför de gärna handlar här. Vi vänder oss till dig som är (nytt eller gammalt!) fan av oss, och gärna står inför kameran!

För att delta, behöver vi att du tror att du är tillgänglig att besöka Stockholmsbutiken en vardagförmiddag (troligen nästa vecka) och att du filmar en kort auditon-video (ca 40 sekunder räcker) till senast idag tisdag den 12:e oktober kl. 15.00. Lägg videon var som helst vi kan se den utan att skapa separat konto (Youtube, Gdocs, osv) och MAILA länken till favvo@sfbok.se. Inkludera namn och ålder i mailet. Berätta i videon två anledningar till att du gillar Sfbokhandeln och två detaljer om dig själv.

Och du - känn inte att du måste vara värsta superkunniga supernörden för att vara med, vi vill gärna ha ett brett spann på deltagare Dela gärna inlägget! Ersättning på 2500 kr utgår från VISA till den eller de som blir valda till att delta i den slutgiltiga kampanjen.


Kommentarer

Nyhetsbrev