Treat yo self med solospel!

Publicerad: Torsdag, 2 augusti 2018

I dessa uppkopplade tider är det viktigt att hitta lite egentid också och vi har de perfekta spelen att förgylla tiden du spendera med ditt livs viktigaste person (du själv alltså)! Precis nyutkomna spelet House of Danger är ett spel i klassiskt välj ditt äventyr-snitt där du och precis så många som du vill samarbetar för att överleva husets faror och äventyr. Spela flera gånger för olika slut!

Ett klassiskt brädspel som utnyttjar ny teknik för att kunna användas som solospel är Mansions of Madness. Du använder en app som agerar spelledare och ska då klara spelet. Precis på samma sätt som när du spelar med kompisarna. Vi hoppas fler spel satsar på att funka med denna variant!

Ett mer klassiskt upplägg är lekbyggarspelet Friday där du ska optimera din kortlek på hand för att möta de faror spelet kastar på dig. Mycket strategi och klur i piratskeppsmiljö!

För den som vill ha en lite matigare spelupplevelse rekommenderar vi Legacy of Dragonholt som är ett riktigt berättande äventyr för en till sex spelare i klassisk fantasymiljö.Kommentarer

Vill du skriva en kommentar? I så fall måste du logga in.