Pokémon

Publicerad: Måndag, 19 december 2016, Skribent: Gunilla

Det är julrusch i pokémonstallen runt om i världen, med andra generationens pokémon som började dyka upp i äggform förra veckan. Det är en bra övning efter jullunchen – det krävs en rejäl promenad med äggen i inkubator för att kläcka fram de små raringarna.

Den som satsar på det klassiska kortspelet kan köpa Pokemon XY12 Evolutions Booster. Vi har också en hel del prylar och böcker med pokémontema. På svenska finns Pokémon Go - den kompletta guiden, som utöver tips för den nykläckta spelaren innehåller en massa historia och kul nördfakta kring både det nya mobilspelet och äldre pokémonspel. På engelska är The Official Pokémon Encyclopedia en gulgruva för faktatörstande. Högre knasfaktor har The Pokémon Book of Joy, som är något av en livsstilsguide för pokémonspelare.

Den som vill ha något gulligt att hålla i under promenaden med äggen i fickan kan satsa på en skrattande liten Pikachu, Pikachu i hatt eller Eevee. Vi har också kepsar med Charmander, inkamössor med pokéboll-mönster och pikachumössor med öron.

Men våra riktiga bästsäljare är pysselböckerna. Både målarboken och boken med klistermärken har letat sig högt upp på topplistan. Alla pokémonprylar hittar du här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Nyhetsbrev