Nytt att titta på!

Publicerad: Måndag, 6 augusti 2018

Idag har vi fått in tre färska nyheter att bänka sig framför tv:n med när vädret äntligen tillåter det! Tredje säsongen av en av personalens favorit-serier The Magicians följer Quentin, Alice, Penny, Eliot och Margo vidare i det Narnialiknade Fillory där landets egentliga befolkning börjar tröttna på människornas inblandning i deras magiska affärer.

Serien bygger på Lev Grossmans bästsäljande romaner som hyllats stort, men lyckas skapa något helt eget.

En annan uppföljare som kommer på dvd och blu ray nu är Pacific Rim: Uprising. John Boyega som är mest känd från Star Wars-filmerna spelar den rebelliske Jake Pentecost, en tidigare lovande Jaeger-pilot vars far offrade sitt liv för att säkra mänsklighetens seger mot de monstruösa "Kaiju". Men när jorden åter hotas av undergång kallas han till strid av sin före detta andrepilot Lambert (Scott Eastwood) och den 15-åriga Jaeger-hackaren Amara (Cailee Spaeny). De tränas till att bli det starkaste motståndet världen någonsin skådat och ger sig ut på ett hisnande äventyr. 

I Ready Player One, Spielbergfilmen som bygger på bästsäljande boken med samma namn, har världen förändrats och de flesta av jordens invånare lever  i den virtuella verkligheten OASIS. När skaparen av OASIS dör lämnar han efter sig sin förmögenhet till den som först hittar det digitala påskägg som gömts där. Den unge hjälten Wade Watts ger sig in i en verklighetsförvrängd jakt fylld av mysterier, upptäckter och faror. 

 

 

 Kommentarer

Vill du skriva en kommentar? I så fall måste du logga in.