Integritetspolicy

Dina personuppgifter samlas in på följande sätt på webbplatsen:

Vid medlemskap/registrering/beställning

Dina personuppgifter samlas in och behandlas av SF-Bokhandeln i samband med att du registrerar dig på webbplatsen. Vi samlar in namn, adress, postnummer, telefonnummer och e-postadress. Uppgifter som samlas in på hemsidan vid medlemsregistrering sparas i vår databas. Dessa uppgifter säljs aldrig vidare och delas enbart med transportfirma, tryckeri, betallösning och vår IT-support.

I samband med att du deltar i en digital kampanj

Personuppgifter som du väljer att lämna i samband med deltagande i en kampanj på vår webbplats eller på våra kampanjsidor. Förutom namn och kontaktuppgifter sparas vilken kampanj du deltagit i. Denna information används inte av SF-Bokhandeln i något övrigt syfte.

När du prenumererar på vårt nyhetsbrev

E-postadress samlas även in vid prenumeration på SF-Bokhandelns nyhetsbrev. Uppgifterna sparas bara så länge du är prenumerant och du kan när som helst avanmäla dig som prenumerant.

I samband med att du mejlar oss

Personuppgifter (namn, postnummer och e-postadress) som lämnas i samband med att du ställer en fråga till oss via vår e-post sparas i max två år. Informationen kommer inte att användas i något annat syfte än i vår kontakt med dig.

Om du vill avsluta ditt medlemskap

Om du har handlat hos oss kommer kvittot för beställningen fortsätta vara kopplat till din personinfo i vår databas, men kontot låses för annan användning och vi kommer inte att använda den för utskick eller föra vidare till extern part.

Rätt att begära information

Du har rätt att när som helst få tillgång till de personuppgifter vi har om dig. Vid frågor beträffande SF-Bokhandelns behandling av dina personuppgifter så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ändringar i integritetspolicyn

SF-Bokhandeln förbehåller sig rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy genom att publicera den nya, reviderade, policyn på webbplatsen.