Serie Zonkompendium

Författare: Fria Ligan: Mutant År Noll


De satt på läktarna i rad efter rad. Barn, vuxna, gamla. Tusentals. Den enorma arenan var fullsatt till sista plats. Men ingen match pågick och inget jubel ekade, inget rop och stoj steg från bänkraderna. I stället vilade dödens stumma tystnad över arenan. Hit hade människorna flytt undan katastrofen som drog över världen. Här mötte de alla sitt öde. Nu gapade deras skallar tomma i askan och skumrasket vid världens slut.
   
   Zonkompendium 1 är det ultimata tillbehöret för dig som är spelledare i Mutant: År Noll. Detta häfte innehåller:
   
   Två nya Zoner - Bron över Skrotsundet och Vinterzonen - som beskrivs i text, bild och på varsin färgkarta. Skrivna av Petter Bengtsson och Peter Lexelius.
   Zonsektorn Dödsklotets hemlighet - I skuggan av den mäktiga forntida arenan som förvandlats till en massgrav pågår en bitter kamp om herravälde. Skriven av Ligans Nils Karlén.
   Zonsektorn Frö av ondska - När en zonstrykare återvänder från en expedition börjar personer i Arken förändras. Kan rollpersonerna ingripa innan det är för sent? Skriven av Jonas Ferry.
   Zonsektorn Familjens villa. Världen må ha gått under, men en familj tänker minsann inte ge upp sin livsstil för den sakens skull. Skriven av Petter Bengtsson.
   Zonsektorn När knoppar spricka. I botten av ett gigantiskt slukhål i Zonen lever de mystiska Underlevarna bland en onaturlig, prunkande grönska. Skriven av Mikael "krank" Bergström.
   En praktisk Monstergenerator, som låter dig skapa dödliga muterade zonbestar med bara några tärningsslag.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Zonkompendium" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Nyhetsbrev