Serie Young Elites

Oavsett om hon är hjälte eller offer så har hennes krafter möjligheten att rubba världen.
För ett decennium sedan svepte en blodsfeber över landet. De flesta som smittades dog, och av de barn som överlevde fick många synliga tecken på att de en gång varit drabbade. Ryktena säger att somliga av de märkta inte bara har ärr utan också krafter som gör dem mer än mänskliga. Deras identiteter hålls hemliga men de kallas för "den unga eliten".
Adelina Amouteru är en överlevare. Hennes hår är silvervitt och där hennes vänstra öga en gång satt finns nu ett hackigt ärr. Hennes far kallar henne missbildad och skyller familjens olycka på hennes existens.
Teren Santoro arbetar för kungen som ledare för inkvisitionen. Det är hans uppfattning att den unga eliten är farlig och hämndgirig, och det är hans jobb att leta rätt på dem och förgöra dem. De är monster för honom, men Teren har egna hemligheter som är lika mörka och inte ens hans vita kåpa kan skydda honom mot dem.
Enzo Valenciano är medlem av ett hemligt sekt: Dolkens sällskap. De är en grupp av unga eliter som försöker hitta andra som de själva och rädda dem innan inkvisitionen hittar dem.
Men när Dolkens sällskap hittar Adelina upptäcker de någon som har krafter långt över vad de tidigare sett. Adelina vill tro att Enzo är på hennes sida och att Teren är den sanna fienden men de tre har öden som kolliderar på oväntade sätt och alla tre har egna strider de måste vinna. En sak är de alla överrens om: Adelinas krafter hör inte hemma i den här världen. Särskilt inte när de paras med hennes längtan att förgöra alla som vill henne illa.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Young Elites" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Nyhetsbrev