Serie Wicked Fox

Romantisk fantasy från nutidens Seoul.
Artonåriga Gu Miyoung har en hemlighet. Hon är en gumiho, en niosvansad rävande som måste sluka energi från män för att överleva. De flesta tror förstås inte längre på rävandar, och det finns gott om elaka män som ingen saknar, så Seoul är en perfekt plats för Miyoung att gömma sig och jaga.
Efter att ha jagat under fullmånen en vacker natt möter Miyoung pojken Jihoon, som är jagad av en goblin. Hon hjälper Jihoon undan förföljaren och blir på köpet av med sin rävpärla, gumihosjälen.
Jihoon vet att Miyoung är något mer än bara en vacker flicka. Han såg hennes nio svansar i månskenet. Farmor brukade berätta historier om gumiho, och hur farliga de är för män. Ändå dras Jihoon till sin räddare. Han hittar hennes rävpärla, och inser inte att han håller hennes liv i sin hand.
En skör vänskap växer fram, men när en ung schaman försöker ge Miyoung hennes pärla tillbaka sätts en kedjereaktion igång. En gammal fejd blossar upp igen och Miyoung måste välja mellan sitt liv som odödlig och Jihoons överlevnad.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Wicked Fox" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

1
2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev