Serie Star Wars

En gång för länge sedan i en galax långt, långt bort... Nu kommer George Lucas film med Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman och Jake Lloyd som dvd, i en samtidig release över hela världen.
Filmen utspelas 30 år före den klassiska Star Wars-trilogin. På en ökenplanet vid namn Tatooine arbetar och sliter en slavpojke under en brännande sol om dagarna, men när natten faller drömmer han om att bli jedi-riddare och att en dag resa till stjärnorna som han bara hört talas om i sagorna. Hans enda hopp är den märkliga gåva han har som hjälpt honom att bli en av planetens allra bästa flygkapselpiloter.
I en annan del av galaxen har jedi-riddaren Qui-Gon Jinn och hans lärling Obi-Wan Kenobi fått ett annorlunda uppdrag. De har blivit ansvariga för den unga drottning Amidala av Naboos säkerhet. Deras färd i rymden för dem till Tatooines sandbetäckta gator och till en affär där en viss slavpojke arbetar och drömmer. Hans namn är Anakin Skywalker, och detta oväntade möte är inledningen på ett drama som kommer att gå till legenderna...
Region 2. Format 2.35:1. Dolby Digital 5.1 Surround EX. Svenska, finska, norska, danska och engelska texter ingår. Extra: borttagna scener, en timme lång dokumentär sammanställd från över 600 timmars bakom kulisserna-material, minidokumentärer, steg-för-steg-dokumentärer som visar tillkomsten av sekvenser, kommentarer av George Lucas med flera, musikvideo, trailers och massor av annat material!

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Star Wars" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Prenumerera på våra nyhetsbrev