Serie Slöingeserien

När Robert kommer hem från en kväll hos sin älskarinna hittar han sin fru i soffan. Hon har blivit mördad. Känslofylld bestämmer han sig för att vänta med att hämta barnen hos sina vänner tills dagen efter. Vad han inte vet om är att barnen redan är borta.

Jens Holm arbetar som kriminalpolis i Falkenberg. När mordet och de försvunna barnen hamnar på hans bord kommer mörka hemligheter upp till ytan. Jens inser att hans liv har byggts upp på förtryckta minnen och att det finns människor i hans närhet som inte går att lita på.

"Kom ut och lek" är en fängslande deckare om svek, barndomsminnen och småstadslivet. Hur kan två barn spårlöst försvinna i en stad där alla känner alla?

Susanna Björnberg föddes 1984 och är författare, improvisatör och utbildad paralegal. Att skriva en bok är ångestladdat, ensamt och inget en vettig människa ger sig in i; det passar henne perfekt. Hon föredrar att läsa deckare, skräck och feelgoodböcker, för att omväxling förnöjer och gör oss till bättre människor.
Nuförtiden bor hon i det bildsköna Högsbohöjd i Göteborg och utsikten över en av stadens största kyrkogårdar har precis bytts ut mot nybyggda hyreshus. Ackompanjerad av denna vy skriver hon nu på uppföljaren i Slöingeserien.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Slöingeserien" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Prenumerera på våra nyhetsbrev