Serie Skaldesånger från Vindheim

En vänskap starkare än allt.

Ödestråden är tydlig och rak för Elvira och Kiri, precis som den är för alla friborna bönder på Vindheim. Deras enkla liv i den lilla byn är utstakade. Men Kiri har andra planer: han ska bli skald i en kunglig hird. Eggad av en mystisk gestalt i skogen skriver han som besatt på det diktverk som kan öppna dörren till ett liv av äventyr och ära. Jakten på inspiration blir allt farligare, och Elvira drivs att gå längre än hon borde för att rädda deras vänskap.

Kaninhjärta är en coming-of-age-roman som utspelar sig i en nordiskt inspirerad fantasivärld. Äventyret tar läsaren på en resa över Vindheim; en medeltida värld fylld av drottningar och skalder, medeltidsstäder och bauerska skogar. Huvudpersonerna Elvira och Kiri leder läsaren på varsitt håll, men huvudtemat är alltid detsamma: deras vänskap, och att trotsa både vett och norm för att rädda den. Den 500 sidor långa Kaninhjärta är den första delen i serien om Vindheim.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Skaldesånger från Vindheim" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

1

Prenumerera på våra nyhetsbrev