Serie Sailor Moon

Skolflickan Usagi är en vanlig 14-åring, tills den talande katten Luna avslöjar att hon är Sailor Moon, kärleken och rättvisans beskyddare!
Tillsammans med de andra Sailorkrigarna måste Usagi bekämpa fienden och söka efter den sägenomspunna Silverkristallen. I skuggorna väntar stilige Tuxedo Mask, som får hennes hjärta att slå extra hårt - men kan hon lita på den mystiske juveltjuven? Och vem är den gömda prinsessan? Kanske är det Usagis idol, den coola hjältinnan "Sailor V"?
Så börjar Sailor Moon, berättelsen som tog mangavärlden med storm och snabbt blev en av de mest berömda flickserierna. Efter år av rättighetstrassel får vi äntligen originalet, Naoko Takeuchis manga, på engelska igen. Denna utgåva är en nyöversättning av den japanska jubileumsutgåvan, med uppfräschade teckningar och nya omslag. För den som bäst minns animen, väntar en helt ny upplevelse. Mangan är mer romantisk, vågar bli mörkare och är tecknad i en överdådig shojo-stil. Sailorkrigarnas komplexa värld avslöjas stegvis och intrigen är befriad från "dagens monster"-avsnitt.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Sailor Moon" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Prenumerera på våra nyhetsbrev