Serie Sagan om is och eld - den tecknade serien

Författare: George R R Martin


Samlingsvolym med de sex första numren av serietidningen baserad på George R R Martins roman. Med manus av Martin själv tillsammans med Daniel Abraham, och tecknad av Tommy Patterson.
   För er som till äventyrs inte vet vad det handlar om: Långt i det förflutna kastade en övernaturlig händelse om själva årstiderna, och sedan dess kan somrarna vara i decennier och vintrarna hela livstider. Nu närmar sig vintern, och med den ett hot från mörka krafter bortom den kontinentvida mur vid Winterfell som skyddar Kungarikets norra gräns. Men Kungariket har andra problem också: kungens rådgivare har dött under mystiska omständigheter, och hans fiender vädrar morgonluft. Mot sin vilja accepterar Lord Eddard Stark positionen som kungens nye rådgivare, och lämnar sitt frusna land i norr för intrigerna i söder.

- Texten syftar på första delen i serien.

Inga taggar än...

Vill du hjälpa till att tagga den här serien? I så fall måste du logga in.

Bevaka

Du kan bevaka "Sagan om is och eld - den tecknade serien" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

1
2
3

A Game of Thrones: The Graphic Novel del 3

George R R Martin & Daniel Abraham
2014, Album
Järntronens konung Robert Baratheon och hans gamla vapendragare lord Eddard Stark ser sig omgivna av motståndare. Eddard försöker att navigera sig genom Kings Landings snåriga politiska ränker, men det är inte lätt att skilja vän från fiende bland de smala gränderna och mörka rummen... läs mer
  • Postorder 
  • Stockholm 
  • Göteborg 
  • Malmö 
4