Serie Riftwar

Pug är en pojke som lever i kuststaden Crydee, den sista utposten västerut i ett vidsträckt kungarike. Han har ännu inte hittat sitt mål i livet, och är nära att kastas ut ur fästningen när ingen vill ha honom som sin lärling. Men fästningens magiker anar något speciellt med pojken, och ger honom en chans. På så sätt börjar Pugs långa vandring mot kunskap och magiska krafter. För han har talang - av ett mycket speciellt slag.
Pugs berättelse är en av många i detta magnifika fantasyepos. Oroliga tider väntar Crydee och kungariket. Plötsligt och oväntat öppnar sig en port till en annan värld, och en arme av främmande soldater stormar in i riket. Uråldriga, fruktansvärda krafter håller på att vakna.
Här bjuds en bred skildring av två världar: Midkemia med dess kungarike befolkat av människor och alver, och dess mäktiga granne i söder, imperiet Kesh. Och Kelewan med dess invaderande arméer och komplexa, rigida och hierarkiska samhälle.
Detta är en av de stora fantasyserierna, och rekommenderas mycket varmt! Detta är den brittiska utgåvan, som innehåller både del 1 och 2 i serien, som i USA ges ut som Magician: Apprentice och Magician: Master.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Riftwar" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev