Serie Krönikan om Törnetronen

Järnringens nya storslagna äventyrskampanj är här! Bokens första sektion kompletterar och bygger vidare på grundbokens beskrivning av staden vid Davokars bryn och är skriven för att läsas av såväl spelare som spelledare. Därefter följer en fördjupande och för spelledaren exklusiv sektion, huvudsakligen bestående av hemligheter och dolda sanningar att använda som äventyrsfrön vid skapandet av scenarion i och omkring Tistla Fäste. Bokens sista sektion utgör äventyret Väktarens vrede.
Tistla Fäste - Väktarens vrede innehåller bland annat:
Det actionladdade och högdramatiska äventyret Väktarens vrede.
En fördjupad introduktion till Tistla Fästes historia, verksamheter, grupperingar och konflikter avsedd att läsas av såväl spelare som spelledare.
En ingående redogörelse för vad som döljer sig under lycksökarstadens yta, full av äventyrsfrön och intriger som väntar på att utvecklas.
Två färgstarka ruiner att utforska samt uppslag för hur att iscensätta målstyrt rollspelande med utgångspunkt i Tistla Fäste.
Ett kapitel med regeltillägg innehållande nya särdrag, förmågor, särskilda handlingar, elixir och inte minst en rågad handfull mystiska artefakter.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Krönikan om Törnetronen" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Prenumerera på våra nyhetsbrev