Serie Krönikan om Törnetronen

Den eviga natten har fallit över Davokars skogar. I den sjätte och avslutande delen av Krönikan om Törnetronen kommer världens öde att beseglas. Det mörker som under århundraden har fjättrats av skogens rötter sliter sig loss, reser sig ur myllan, sprids över världen; de levande står inför en till synes hopplös strid mot en aldrig sinande hord av skoningslösa fiender. Men är allt hopp verkligen ute? Den frågan är upp till dig och dina vänner att besvara!

INNEHÅLL I URVAL

- Äventyret Davokar vaknar, där rollpersonerna ges chansen att påverka utgången för kampen om Törnetronen, och därmed framtiden för regionens folk.

- Kartor över och beskrivningar av ett tiotal äventyrsplatser, fulla av tuffa utmaningar, färgstarka spelledarpersoner, mystiska skatter och historiska lämningar.

- Riktlinjer för resor i det vakna Davokar, kompletterat med nya händelsetabeller och ett drygt dussin färdiga scener att lägga in där så önskas.

- Ett kapitel om striden mot mörkret, med beskrivningar av såväl försvarande förband som attackerande enheter.

- Nya fyndtabeller, nya artefakter samt en specialanpassad lista över missöden som kan drabba dåligt skolade och illa förberedda resenärer.

- För att få glädje av denna bok behöver du tillgång till Symbaroums regelbok. För att boken ska komma till sin fulla rätt behöver du också Spelledarens och Spelarens handbok samt Symbaroums Monsterkodex.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Krönikan om Törnetronen" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Prenumerera på våra nyhetsbrev