Serie Justice League (2018) Collections

Scott Snyder + JLA = sant!
Skyddsbarriären som fanns i slutet av universum har spruckit och sju tidigare gömda hemligheter har sluppit ut. Den så hatade Sinestro har funnit det han hela sitt liv letat efter, den ultravioletta kraftringen som kontrollerar det osynliga känslospektrat. Med sin nyfunna kraft tar Sinestro kontroll över gröna lyktan John Stewart. Sinestro sänder Stewart för att förgöra jordens mäktigaste hjältar. Detta blir upptakten till Justice Leagues ursprung med Marstian Manhunter som ledare.
Scott Snyder är med rätta hyllad som en av de duktigaste serieskaparna detta århundradet och nu ger han sig i kast med Justice League. Han hämtar inspiration från både den populära inkarnationen från 1990-talet och den rafflande tv-serien som visades i början av 2000-talet. Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern Hal Jordan, the Flash, Cyborg, and Aquaman. Superman, Batman, Wonder Woman, Hal Jordan, the Flash, Cyborg, Aquaman, Hawkgirl och Martian Manhunter är i trygga händer.
Samlar: Justice League #1-6.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Justice League (2018) Collections" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev