Serie Justice League (2011) Collections

Jordens kratfullaste samling hjältar träffas för första gången.
I den nya världen som skapades efter att Barry Allen - känd som Flash - dimensionsreste, är superhjältar något nytt. Samhället har inte tagit ställning till deras vara eller inte vara. Polisen är förvirrad. Militären tar inga risker och Justice League har ingen hört talas om.
Batman är på jakt efter en mystisk typ, till hälften robot, när jakten avbryts av att polisen börjar skjuta på dem båda. Ett grönt ljus sprider sig och den mörka riddaren får se sig räddad av Gröna lyktan som har kommit till jorden för att undersöka rapporter om en väldigt kraftfull utomjording. Rapporten leder de två till ingen annan är Stålmannen. Ett rejält råkurr utbryter som inte förenklas av att Flash dyker upp och lägger sig i slagsmålet. I andra delar av landet har Wonder Woman blivit mottagen av den amerikanska armén som en allierad, men de har svårt att tygla henne i hennes strävan att upptäcka allt som hon har varit undanhållen under sin uppväxt på Paradise Island.
Dessa hjältar, tillsammans med Atlantis abdikerade furste Aquaman och för detta atleten Victor Stone, numera känd som Cyborg, måste åsidosätta sina egna dilemman om de ska kunna avvärja det intergalaktiska hot som har nått jorden.
Denna volym introducerar den nya JLA-konstellationen för såväl nya läsare som det nya universumet med buller och bång. Det innehåller kortare presentationer av alla medlemmarena samt svetsar dem samman till en supergrupp. De är unga och kaxiga men förstår inte riktigt ännu hur kraftfulla de är. Signerat Geoff Johns och Jim Lee är det snyggt, välskrivet och funktionabelt. Wonder Womans omstöpning till levnadsglad tonåring med fantastiska krafter och en optimistisk nyfikenhet fångar vem som helst. I slutet finns även en utförlig profil av alla medlemmar.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Justice League (2011) Collections" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Prenumerera på våra nyhetsbrev