Serie Heaven Official's Blessing Novels

De storsäljande danmei/Boys’ Love-romanerna från Kina som inspirerade den animerade serien! MXTX:s episka historiska fantasi om en prins och den mystiske mannen vid hans sida finns nu på engelska, för allra första gången!

Xie Lian föddes som kronprins av ett välmående kungarike och var känd för sin skönhet, styrka och renhet. Hans år av hängivenhet och ädla gärningar tillät honom att stiga upp till gudomlighet. Men de som reser sig kan också falla...och falla gör han, kastas från himlen om och om igen och förvisas till dödsriket.

Åttahundra år efter sitt jordeliv har Xie Lian stigit upp till gudomlighet för tredje gången. Nu är han bara en ödmjuk skrotsamlare, han sänds ut för att vandra i det jordiska riket för att ta på sig uppgifter som utsetts av himlen för att betala tillbaka skulder och upprätthålla sin gudomlighet. Med hjälp av både gamla vänner och fiender, och prytt med sällskap av en mystisk ung man som han känner en omedelbar koppling till, måste Xie Lian konfrontera sitt förflutnas fasor för att skingra sin nuvarandes förbannelse.

Denna xianxia-fantasiberättelse byggd kring den romantiserade kärleken mellan två män (danmei) har gett upphov till en pågående multimediaserie som är älskad över hela världen.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Heaven Official's Blessing Novels" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Prenumerera på våra nyhetsbrev