Serie Fullmetal Alchemist

Författare: DVD: Anime (Europa)

The first 27 episodes of the Japanese anime following two brothers as they try to bring their mother back from the dead with the power of alchemy.
   The episodes are: 'To Challenge the Sun', 'Body of Taboo', 'Mom...', 'Transmutation of Love', 'Dash! Auto-Mail', 'National Alchemist Qualification Test', 'The Night of the Chimera's Cry', 'Philosopher's Stone', 'Silver Watch of the Dog of the Military', 'Thief Siren', 'Plain of Pebbles: Part 1', 'Plain of Pebbles: Part 2', 'Flame Vs. Funeral', 'The Right Hand of Destruction', 'Ishbal Massacre', 'That Which Is Lost', 'House of the Waiting Family', 'Marcoh's Notes', 'The Genuine Truth Behind Truths', 'Guardian's Soul', 'Crimson Glow', 'Created Human', 'A Heart of Steel', 'Affixing Memories', 'Farewell Ceremony', 'Her Reason' and 'Teacher'.
   - Blu-ray region B/2. Import från England.
   - Språk: japanska, engelska
   - Text: engelska. Ej svensk text.
   - Regi: Seiji Mizushima

- Texten syftar på första delen i serien.


Du kan bevaka "Fullmetal Alchemist" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Andra serier av författaren