Serie Fruits Basket Collector's Edition

Enligt den kinesiska legenden om Zodiaken som Tohrus mor brukade berätta för henne när hon var liten bjöds 13 djur in på fest av gud. Men råttan lurade i katten att festen flyttats till dagen efter och katten kom försent. På grund av detta fick katten inte vara med i Zodiaken, som ju bara har tolv hus, och det är även därför som katter och råttor allt sedan avskytt varandra.
Några år senare omkommer Tohrus mor i en trafikolycka och Tohru får bo hos sina släktingar. Men eftersom ingen av dem tyckte om Tohrus mor så känner sig Tohru inte välkommen. Hon flyttar ut i skogen och bor där i ett tält. Så en dag kommer en klasskompis, skolans "prins" Yuki, förbi och upptäcker Tohrus tält. Han erbjuder henne att flytta in hos honom och hans kusin, Shigure. Men mitt i allt dyker en rödhårig pojke upp och attackerar Yuki. Tohru försöker gå emellan men trillar i armarna på den rödhårige, som försvinner i ett moln av rök. Kvar på golvet sitter... en katt?!
Lyxig samlingsutgåva av volym 1-2 med färgillustrationer.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Fruits Basket Collector's Edition" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Nyhetsbrev