Serie Dark Angel

James Camerons vision av ett framtida USA. Det är ett USA där ekonomin kraschat sedan ett kärnvapen sprängt av terrorister slagit ut större delen av USA:s datorer. Teknologin har fortsatt att gå framåt, men många lever i fattigdom.
Ett av de mer tveksamma framstegen står Manticore för: ett forskningsprogram för att skapa supersoldater som gått fel. År 2009 rymmer en grupp genetiskt manipulerade barn från Manticores fängelseliknande anläggning. 10 år senare har de vuxit upp, och är spridda över USA.
Max (Jessica Alba) är en av rymlingarna, och lever som cykelbud i Seattle. Hon har tappat kontakten med de andra, men letar febrilt. Som en extrainkomst använder hon sin styrka och militära träning som inbrottstjuv - och möter på så sätt av en slump Logan Cale (Michael Weatherly), en rik man med ett självpåtaget uppdrag att rädda USA från den korruption som dominerar samhället "efter pulsen".
Utmärkt action, karismatiska skådespelare, och intressanta sf-teman - vi rekommenderar serien varmt!
Denna box innehåller hela säsong 1.
Region 2. Format 16x9 Full Frame. Dolby Digital 2.0 Surround. Svenska, danska, norska och finska texter ingår.
Extramaterial: Intervjuer med James Cameron, Charels Eglee, Jessica Alba, Michael Weatherly och Johan Savage. Trailer för tv-spelet.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Dark Angel" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Nyhetsbrev