Serie Aven Cycle

Fantasy inspirerad av Romerska riket, men med en magisk knorr. Här leder alla vägar till Aven, en stad där elementarmagikerna har stor makt, och där kvinnorna börjar göra sina röster hörda.
Diktatorn är död och republiken har segrat. Frågan är bara vilka som ska styra republiken. Senatorer, generaler och elementarmagiker slåss om makten över Aven. Latona är en magiker som måste återupptäcka makten hos Elden och Anden, krafter som inte släpptes fram i ljuset under Diktatorns styre. Tillsammans med sina syskon försöker hon skapa en egen maktbas i en värld som till nyligen har dominerats av män.
De vitellianska syskonens strävan möter maktambitionerna hos Sempronius Tarren, en politiker me drömmar om ett väldigt imperium. Sempronius tror att själva gudarna har utsett honom att leda Aven mot en lysande framtid, men för att nå dit måste han bryta mot en av republikens heligaste lagar - den som stipulerar att ingen magiker från inneha ett politiskt ämbete. Sempronius är en skuggmagiker som har hållit sina kunskaper hemliga under diktaturens år.
Kanske kan Latona och Sempronius finna en gemensam väg framåt, när upprorets eldar tänds i Iberia och Aven skakas i sina grundvalar.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Aven Cycle" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Prenumerera på våra nyhetsbrev