Serie Angel DVD

Hela första säsongen av tv-serien om den över 200 år gamla vampyren från Buffy the Vampire Slayer. Angel är unik bland vampyrerna - han har en mänsklig själ. Han tillbringade över ett sekel som ett monster som överträffade alla andra monster, tills en förbannelse från hans offer återställde hans mänskliga själ, i en vampyrs kropp. Men det är en delikat balans, och ett ögonblick av sann lycka är allt som behövs för att han skall förlora själen, och monstret - Angelus - skall återvända. Detta gjorde hans kärleksaffär med Buffy helt omöjlig, och han har nu flyttat till Los Angeles, för ett nytt liv - utan Buffy. Han får dock sällskap av Cordelia, och av en halvdemon med visioner om människor som behöver hjälp.
För oss som troget följt den ursprungliga serien var det ganska självklart att pröva på Angel också, och serien håller definitivt måttet - en något annorlunda inriktning än Buffy, kanske något mörkare (även om det kan diskuteras), men samma humor och personkemi, specialeffekter och inovativa mytologi. Säsong 1 utspelas för övrigt parallellt med säsong 4 av Buffy, med vissa överlapp mellan serierna.
Innehåller 22 avsnitt: City of, Lonely Hearts, In the Dark, I Fall to Pieces, RM W/ VU, Sense & Sensitivity, Bachelor Party, I Will Remember You, Hero, Parting Gifts, Somnambulist, Expecting, She, I've Got You Under My Skin, The Prodigal, The Ring, Eternity, Five by Five, Sanctuary, War Zone, Blind Date och To Shanshu in LA.
Som extramaterial ingår kommentarer av två avsnitt, City of med Joss Whedon och David Greenwalt, och RM W/ VU med Jane Espenson. Fyra minidokumentärer ingår också: "Season One", "Introducing Angel", "I'm Cordelia" och "The Demons", totalt ungefär 25 minuter med intervjuer med skådespelare, manusförfattare och andra. Dessutom finns en trailer, lite manuskript, biografier och fotogalleri - det vanliga.
Region 2. Format 4:3. Dolby Surround 2.0. Text: svensk.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Angel DVD" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Prenumerera på våra nyhetsbrev