Så agerar vi i samband med coronaviruset

Tyvärr är inte pandemin över än och vi vill därför berätta om när det finns mest plats i våra butiker. Vi följer Svensk Handels och Folkhälsomyndighetens regler och ser till att det är möjligt för alla våra kunder att hålla avstånd, vilket kan innebära kö utanför butikerna. Självfallet finns också handsprit tillgänglig i alla butiker.

När är det alltså säkrast att ta en sväng förbi oss?
Vardagar är bättre än helger. Kom gärna före lunch eller efter klockan 18 på vardagar. Undvik gärna att besöka oss i lunchrusningen och klockan 16-18, när många kommer från jobbet.
Lördagen är den dag då trängseln är värst, men måste du komma in en lördag är det lugnast klockan 10-12 och efter klockan 16.
På söndagen är det lugnast efter klockan 15.

Missa inte heller vår fina funktion Hämta i butik, där du kan reservera de varor du vet att du vill köpa via nätet. När du fått mejlbekräftelsen, är det bara att komma in och hämta i kassan. Naturligtvis har vi också vårt sortiment tillgängligt för hemleverans!

Hur gör jag om jag måste byta en vara?

Vi vill att du i lugn och ro ska kunna byta eventuella felköp och dubbletter utan att behöva, spara kvittot så kan du byta efter helgerna.

Varmt välkommen, tillsammans håller vi oss säkra!

 

 

 

 

 

 

 

 

Prenumerera på våra nyhetsbrev