Nördparad 2024 - Göteborg

Det är dags för… NÖRDPARAD 2024! Inspirerade av Internationella Nörddagen & Towel Day vill vi fira alla favoritfandoms och härliga hobbies med en ståtlig nördparad genom centrala Göteborg. Fram med bästa cosplayen, favorit-lajvardräkten och häftigaste dräkten inspirerad av böcker, filmer, tv-spel eller helt fritt ur fantasin och häng på!

Paraden anförs av Tongångarne och vi marscherar från Götaplatsen till gårdsplanen utanför Göteborgs domkyrka. Dagen till ära bjuder vi även alla utklädda på 10% rabatt* i butiken - hela dagen!

12.30 Samling vid Götaplatsen
13.00 Paraden avgår!
 Ca. 13.45 Ankomst Göteborgs domkyrka

Blir det någon dräkttävling under årets parad? Självklart! Som traditionen erhåller kommer vi genomföra en dräkttävling i samband med paraden. Vår jury kommer välja vinnare i olika kategorierna och prisutdelning sker i samband med att paraden avkommer till Domkyrkoplan

VI SYNS PÅ NÖRDPARADEN!

*Erbjudandet gäller kunder som har någon typ av dräkt/ut klädnad. Erbjudandet gäller ej redan nedsatta produkter eller kampanjvaror.

OBS: Notera att vi i år ej kommer ha några aktiviteter (förutom prisutdelningen!) i samband med ankomst till Domkyrkoplan. 

 

Läs mer om eventet på vår facebook

 

Datum: 
lördag, maj 25, 2024
Butik: 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev