CAFÉ SIRIUS STÄNGER 30/12

Rymden byter ständigt skepnad. Samtidigt som en himlakropp faller mot jorden och bildar ett vackert stjärnfall tänds en ny stjärna någonstans i den oändliga världsrymden. Nu byter Göteborgsbutiken skepnad. Den 30/12 stänger Café Sirius sin verksamhet – för att lämna plats för nya möjligheter.

Sedan 2017 har Café Sirius varit en del av vår butik i Göteborg. Caféet har varit en uppskattad plats för såväl kunder som personal – nördiga bakverk har varvats med matiga mackor och god dryck. Vi skulle gärna fortsätta driva caféet to infinity and beyond, men tyvärr har vi inte förutsättningarna som krävs för att driva ett kafé, samtidigt som vi vill fokusera på vår kärnverksamhet. Uppskattade ting får ge plats för nya möjligheter.

Lördag den 30 december kommer Café Sirius ha sin sista öppetdag. Ytan kommer att finnas kvar som en del av butiken, då utan caféverksamhet. Främst kommer det bli en plats för spel och aktiviteter. Vi kommer använda lokalen som en del i vårt arbete med att ha en levande bokhandel med spel-demos, miniatyrmålning, signeringar och mycket mer.

Vi önskar rikta stort tack till alla er som besökt och arbetat i vårt nördiga café genom åren. Det är ni som skapat de fina minnen som vi nu tar med oss in i detta nya projekt. Café Sirius har öppet enligt ordinarie öppettider fram till 30/12. Sedan tankar vi upp rymdskeppet för en ny spännande resa!

Datum: 
lördag, december 30, 2023
Butik: 

Prenumerera på våra nyhetsbrev