Anders Jansson signerar äventyret "Räddaren i Nöden" i Göteborgsbutiken.

Anders Jansson signerar äventyret "Räddaren i Nöden" i Göteborgsbutiken.

För den bredare allmänheten är Anders mest känd som folkkär komiker, skådespelare och underhållare. Men som livslång rollspelare och inbitet Call of Cthulhu-fan har han på senare år allt mer tagit rollen som ambassadör för rollspelshobbyn. Nu är han aktuell som författare till "Räddaren i Nöden" - ett fristående äventyr till rollspelet Call of Cthulhu Sverige.

Anders kommer vara på plats i vår butik på Kungsgatan kl. 14.00-14.45 för att signera detta nervkittlande äventyr. Välkomna!

OM RÄDDAREN I NÖDEN
Det var inte länge som Nya stan i Lund – byggd för att råda bot på bostadsbristen – var känd under sitt riktiga namn. I folkmun blev den istället kallad “Nöden” på grund av det armod som rådde där. Det innebar att Nöden blev ett perfekt gömställe för de som ville utföra experiment med krafter bortom vårt förstånd – skulle något gå fel skulle det bli lätt att sopa under mattan.

"Räddaren i Nöden" är ett fristående äventyr till rollspelet Call of Cthulhu Sverige. Skrivet av komikern, skådespelare och rollspelsfantasten Anders Jansson. Boken släpps till allmänheten under september 2023. Du behöver spelets två grundböcker (Utredarens handbok och Väktarens handbok) för att ta dig an detta äventyr.

Datum: 
lördag, oktober 14, 2023
Butik: 

Prenumerera på våra nyhetsbrev