Christopher Paolini signerar i Gamla stan

Hans magiska serie om Eragon firar 20 år med en sprillans ny roman: Murtagh! I samband med sin Europaturné gör Christopher Paolini fredag 15 december ett stopp i vår butik i Stockholm.Signeringen pågår mellan kl. 17.00-18.30. Då det väntas stort besökstryck, är signering enligt författarens önskemål reserverad för de som har ett exemplar av den nya boken Murtagh. Du kan köpa den på dagen i butik eller ha med dig tidigare inköpt exemplar (på svenska eller engelska). För att så många som möjligt ska få chans att hälsa på honom, gäller även att Christopher endast signerar en personlig hälsning per besökare men du får signatur i alla nyköpta böcker, eventuella medtagna Murtagh och maximalt en ytterligare äldre bok. Har du alltså flera älskade gamla utgåvor av Eragon, får du välja vilken av dem som mest förtjänar hans signatur. På plats kommer du kunna köpa hela Eragon-serien samt en ny illustrerad utgåva av Eragon.Signeringen sker i samarbete med bokförlaget Bonnier Carlsen.

 

OM MURTAGH
Hjälte eller förrädare? Ett år har gått i landet Alagaësia sedan den onde härskaren Galbatorix död. Världen har inte varit en säker plats för Murtagh och hans röda drake Törne. Avskydda och utan vänner försöker de hålla sig undan från människor, drakar och andra varelser. Men när Murtagh ändå vågar sig in i en stad och träffar andra människor hör han vad de viskar om. Han känner att något ondskefullt har börjat röra sig i skuggorna och det ligger en svag doft av svavel i luften. Den svenska översättning av ”Murtagh” är gjord av Lottie Eriksson.

 

OBS: På grund av rådande säkerhetsläge önskar vi att du som besökare undviker att ta med större resväskor och rullväskor till butiken i samband med denna signering. Detta pga. att okända väskor ej får lämnas obevakade i våra lokaler (ex. i kassan). Om du har en större väska rekommenderar vi dig att använda förvaringsmöjligheterna på centralstationen.

Vill du spara eventet i din kalender eller läsa mer kan du även se eventet på vår Facebook-sida.

 

Datum: 
fredag, december 15, 2023
Butik: 

Prenumerera på våra nyhetsbrev