Kan du inte läsa det här brevet? Du kan läsa det på nätet.

Veckans nyhetsbrev
den 22 juni 2017

SF-Bokhandeln

Sommar, sommar, sommar

Vi har extra mycket sommartips den här veckan, för vi måste ju försäkra oss om att alla har tillräckligt att läsa, spela och titta på under de två dagar när vi har stängt nu under midsommar! Från spelavdelningen kommer tips om några riktigt intressanta nyheter och nygamla klassiker, och till midsommar kanske vi kan fresta med lite skräckläsning? Eller så kan man ju helt skippa den svenska midsommaren och dra iväg till en mörk och dyster framtid försänkt i ett ändlöst krig om nu det är att föredra. Nya Warhammer 40 000-boxen innehåller allt man behöver för att börja spela direkt, med två spelbara arméer samt de uppdaterade reglerna och lite annat smått  och gott.

Vi har i stockholmsbutiken blivit nästan helt klara med ombyggnaden, och vår nya fina övervåning har öppnat. Där kan man botanisera bland spelböcker och TV-spelsprylar, t-tröjor, gulligt porslin från Japan, fina väskor, termosmuggar med Star Warsmotiv, och allt annat som hör till för att ett hem ska kännas komplett.

På midsommarafton och midsommardagen (23-24:e juni) har vi stängt i alla tre butikerna .

Veckans tips: Dark Imperium Boxed Game

Stor låda med allt du behöver för att spela Warhammer 40.000 med de uppdaterade reglerna! De djärva Primaris Space Marines slåss mot de ruttnande Death Guard.
Totalt 53 figurer, inbunden regelbok, två häften med bakgrundsinformationbåda arméerna, tärningar och linjal.

Vaiana
DVD: Disney

En fantastisk berättelse om en modig tonårsflicka som seglar iväg på ett djärvt uppdrag för att rädda sitt folk.

Ciri POP! vinyl
The Witcher

Ciri från spelen om The Witcher som fin POP! Vinylfigur. Cintras lejonunge har vassa klor och tänder! Figuren är cirka 9cm hög.

Her greatest battles
Wonder Woman

Den perfekta läsningen till den nya filmen! Wonder Woman är Jordens främste beskyddare - här är hennes svåraste strider.

The Ancient Magus Bride 7
av Kore Yamazaki

Sjunde delen i mangan om Chise Hatori som blir en mystisk magikers lärling och brud, och dras in i en värld av magi och hemligheter.

The Delirium
Brief

av Charles Stross

När Storbritanniens byrå för anti-chtulhoid verksamhet måste möta pressen skickas Bob Howard fram för att svara på frågor om alviska asylsökande.

Resident Evil 6: The Final Chapter
Resident Evil

Sista(?) kapitlet i sagan. Alice återvänder till The Hive i Raccoon City, där Umbrella Corp planerar nådastöten mot det som återstår av mänskligheten.

Hemsökta
av Magnus Nordin

En drömsommar väntar Elin och Denise. Sol, bad och ett lyxhus på en udde långt ute i havsbandet. Men de hinner inte njuta speciellt länge innan dröm förvandlas till mardröm.

Magic Maze
Kasper Lapp

En magiker, en alv och en dvärg går in på ett magiskt köpcentrum... där de ska råna ihop vad de behöver till nästa äventyr! Ett roligt samarbetsspel i realtid.

Förfärande kvinnor
red. K G Johansson

Många av de som skrev gotisk skräck var kvinnor, och några av dem finns i den här samlingen. Det var inte bara deras verk som var utmanande, utan ocksp deras sätt att leva.

 Lost Lives and Other Stories

Abe Sapien möter vampyrer från amerikanska södern, en sjöorm och en avskild lovecraftiansk tentakel medan han gör andra efterforskningar.

I klockornas tid
Maria Gripe

De blir först när kung Arvid möter strykpojken Helge som han kan finna sin egen väg och få en möjlighet att bli en riktig människa.

Bitch Planet Vol 2
Deconnick & De Landro

I en inte alltför avlägsen framtid skickas en kvinna till den vidrigaste straffkoloniplaneten som finns. Men hur blev det som det blev?

Midsommarskräck

Sommaren har rullat in över stora delar av Sverige på allvar nu inför midsommar och semestrarna börjar så sakteliga komma igång. För många signalerar det starten på den tid om året man faktiskt har tid att sätta sig med en god bok, varva ned och besöka andra världar genom litteraturen. Här kommer lite boktips från oss på SF-Bokhandeln, och från våra följare på facebook!

Sommarspel

Sommaren kan ju, som bekant, vara alldeles för härlig för att slösas bort utomhus - bland flugor och vrålande barn, med solen stickandes i ögonen, sand i de handsydda italienska skorna och gräsfläckar på linnebyxorna. Så varför inte uggla inomhus istället, som en civiliserad människa, med ett spel och kanske en pikant liten mint julep tillhanda?

Alla veckans nyheter hittar du här

SF-Bokhandeln AB
 - Box 2300 - 103 17 Stockholm
http://www.sfbok.se - fragor@sfbok.se

Våra butiker:
Västerlånggatan 48, Gamla Stan, Stockholm (tel 08-21 50 52)
Kungsgatan 19, Göteborg (tel 031-730 93 00)
Södra Förstadsgatan 26, Malmö (tel 040-23 05 20)

Vill du inte ha nyhetsbrevet längre? Avboka här.