Serie Tales of the Terran Republic

En spion avslöjar en utomjordisk allians i solsystemets närhet, något som snart kommer att dra in mänskligheten i den interstellära politiken.
I september 2105 avslöjar Caine Riordan en konspiration på månen, och stoppas ner i en kryofrys som tack. Tolv år senare väcks han ur köldsömnen. Då har världen förändrats. Mänskligheten har fått tillgång till FTL-rymdfart och utforskar närliggande stjärnsystem. Riordan övertalas att börja arbeta för samma konspiration som sövde ner honom. Han får i uppdrag att resa till en nyligen koloniserad värld. Där ska han söka efter tecken på intelligens hos en lokal art, och ta reda på om de varit intelligenta nog att bygga upp en nu svunnen civilisation.
Caine reser till Delta Pavonis, där han snart inser att uppdraget inte är problemfritt. Lönnmördare och sabotörer försöker stoppa honom. Gradvis går det upp för honom att andra än människor är inblandade. Vi är inte ensamma. Vi är snarare en bricka i ett interstellärt spel, som kan sluta riktigt illa för jorden och mänskligheten.

- Texten syftar på första delen i serien.

Bevaka

Du kan bevaka "Tales of the Terran Republic" om du vill få ett mail varje gång det kommer in något nytt knutet till serien.

Prenumerera på våra nyhetsbrev