Picard är tillbaka!

Publicerad: Tisdag, 23 juli 2019, Skribent: Michael

Efter Star Trek Discoverys framgångar har det pratats om flera kommande Star Trek tv-serier som är på gång. En av dem har jag sett fram mot extra mycket - Star Trek: Picard. Det har funnits mycket lite information om den kommande serien, annat än att den skulle handla om en åldrad Picard. Men nu har en trailer till säsong ett släppts, och den lovar gott.

Efter 25 år får vi åter igen träffa vår favoritkapten. Jean-Luc Picard har lämnat Star Fleet och dragit sig tillbaka till sin vingård, men han är inte nöjd. Mycket har förändrats, gamla vänner är borta och han saknar sitt liv bland stjärnorna. Hans enda sällskap är en trogen hund - som heter "Number One". När en ung kvinna söker upp honom för att få hjälp dras han in i ett nytt äventyr, och kanske är hans dagar som rymdkapten inte över ännu.

På alla sätt ser det hela riktigt bra ut, och vi får träffa en del gamla bekanta igen. Roligast är kanske att se Seven of Nine igen. Jag ser fram mot att få se de 10 avsnitten när de släpps under 2020!

Michael


Kommentarer

Nyhetsbrev